Bedrijven

Leefstijl voor u en uw werknemers

Anneke Bos Leefstijl is een professioneel bedrijf met kennis over gezondheid, ziekte, vitaliteit en burn-out. Anneke Bos is een gediplomeerd leefstijlcoach met tevens haar kennis en bevoegdheden als arts en verslavingsarts. Ik ben bekend met het geven van professionele presentaties, maar ook in het geven van workshops en het aanbod in individuele begeleiding en therapie.

Loopt u in uw bedrijf ook aan tegen het toenemende ziekteverzuim? Burn-out problematiek, de-motivatie bij werknemers, moeheid? Toename van leefstijlgerelateerde klachten en ziekten zoals spier-en gewrichtsproblematiek, kanker, COPD en obesitas? Bent u zich bewust hoeveel invloed leefstijl heeft op uw arbeidspotentieel? Hoe simpel kan het zijn, om in uw bedrijf cursussen aan te bieden voor herstel van arbeidskracht, of gezonde voeding en beweging, en om werknemers individuele coachings aan te bieden om aan hun problematiek te werken?

Een individuele werknemer haalt uit een drie tot vijftal individuele coachings weer motivatie voor gezond gedrag thuis en op het werk. Het vertrouwen om er tegen aan te kunnen herstelt zich, ze voelen zich lekkerder in hun vel en beter op hun plaats. Ook krijgen ze tools om zo nodig hun grenzen te kunnen stellen, zodat ze gemotiveerd en vitaal kunnen werken. In de coaching ga ik met mensen aan de slag om die dingen die hun energie ondermijnen aan te pakken. Ook korte lichaams-aandacht, aarding en adem oefeningen kunnen worden aangeleerd, zodat je in enkele minuten weer opgeladen bent.

In cursussen / workshops kan ik met uw team diverse kanten uit gaan. Algemene informatie over gezonde voeding, beweging en leefstijl? Stresspreventie adviezen? Een stoppen met roken challenge? Beweeg groepen? 15 minuten fitness op het werk? Cursussen voor alle werknemers, of specifiek voor risico personen? In overleg is er veel mogelijk.

Graag ontmoet ik u voor een vrijblijvende presentatie van de mogelijkheden. Dan geef ik u een powerpoint presentatie van 15 minuten, een 10 minuten workshop als voorbeeld van de adem en aandacht oefeningen, ik hoor over uw vragen en behoeften betreffende uw bedrijf, en ik kom met een voorstel van aanpak, dat ik tot een heldere offerte verwerk.

Neemt u contact met mij op?

Tot ziens!