Leefstijlcoaching

Ik heb een zelfstandige praktijk als leefstijlcoach. Hier coach ik mensen op diverse gebieden, waarbij behalve voeding, beweging, stress en slaap ook zingeving en middelengebruik besproken kunnen worden.

Ik ben een coach die verschil wil maken in uw leven. Geen standaard verhaaltje over gezond leven, maar kijken waar u echt mee geholpen bent. Nieuwe mogelijkheden, nieuwe kansen, gezonder leven, doelen realiseren, innerlijke groei, spelenderwijs kleine of grote stappen maken.
Het is mooi als ik mensen kan ondersteunen in belangrijke keuzes in hun leven. Bijvoorbeeld om datgene in hen wakker te maken, waar ze eigenlijk al zo lang en zo graag aan hadden willen werken. Doelen bereiken die je eerder niet opgepakt hebt, om welke reden dan ook. Het kan! Gewoon, stapje voor stapje naar je doel.

Wat is jouw doel? Wat zou jij graag willen? Ik ben geïnteresseerd in jouw dilemma’s, en wil kijken hoe jij kan kiezen voor wat je werkelijk wilt.

Zittend of wandelend gecoacht worden?

De coachings vinden veelal plaats in de praktijk de Lijnwoerd, maar ook een wandelcoaching behoort tot de mogelijkheden. Wandelend gecoacht worden heeft als voordeel, dat je soms gemakkelijker over dingen kan praten, en verder is het een prima mogelijkheid om tegelijkertijd aan je lichamelijke behoefte aan beweging te voldoen.

Coaching: voor welke klachten?

Eerder coachte ik mensen op onderstaande zaken:

Afvallen, stoppen met roken, slaap problemen, slaapapnoe, verslaving, beweeg doelen, omgaan met beperkingen, ontspanningsoefeningen, stress, spanningen en overspannenheid, persoonlijke keuzes in het leven, sociale contacten, e.a.

De technieken van leefstijlcoaching zijn toepasbaar op de hele diversiteit van levensvraagstukken en doelen die je je maar kunt bedenken, en zijn er in eerste instantie op gericht om te ontdekken wat nu eigenlijk de kern is van jouw vraag. Van daaruit wordt dan stap voor stap aan jouw persoonlijke doel en subdoelen gewerkt.