Wie ben ik

Ik ben Anneke Bos-Root, leefstijlcoach, maar ook verslavingsarts. Een arts met ruim 60 jaar leefervaring, een luisterend oor en een meelevend hart.

Een felicitatie:

Lifestyle coach!

Joehoe hoe!! Van harte gefeliciteerd Anneke!

Als je er zo met je neus bovenop zit is het eindcijfer ook heel spannend. Maar hé je hebt het gedaan en een vette acht! Super man! Bedenk nu nog eens waarom je ook alweer een acht had?

Anneke is energiek ze draagt iets uit, noem het charisma of christen. Ze heeft het in zich om de ander op het juiste pad te zetten right on track, ze is authentiek (een chic woord voor gewoon zichzelf zijn) is een zelfcriticus zonder zichzelf geweld aan te doen (dat is knap!) ze kan als geen ander reflecteren, spiegelen.

Anneke maakt dappere keuzes noem het carrièremiep 😁 Ze kent zichzelf, ze heeft vertrouwen. Ze mag onzeker zijn. Ze is die arm om je schouder, zij volgt haar hart. Anneke is stoer maar met een groot hart.

Ik wens je een mooie persoonlijke ontwikkeling toe als lifestyle coach.

Joehoe!!!!!!

Geschiedenis

Mensen helpen met gezond leven is mijn oorspronkelijke doel geweest toen ik 40 jaar geleden koos om geneeskunde te gaan studeren. Ik studeerde als arts af aan de Universiteit van Amsterdam, en gebruikte de geneeskunde als basis voor een alternatief geneeskundige praktijk als natuurarts, waarbij ik diverse opleidingen heb gedaan. Omdat ik als arts en ook als christen twijfels had over de achtergronden van de alternatieve geneeskunde, zwaaide ik 10 Jaar geleden om naar regulier werk, eerst met keuringen en reizigersadviezen, daarna werd ik verslavingsarts en behaalde mijn Master in Addiction Medicine. In 2021 heb ik de HBO opleiding tot leefstijlcoach afgerond bij de AVLEG. Ook in mijn nieuwe werk is weer mijn streven: mensen helpen gezond te leven.

Anneke Bos leefstijl

Ik ben Anneke, leefstijlcoach, maar ook verslavingsarts. Een arts met ruim 60 jaar levenservaring, van alles meegemaakt, in mijn werk en ook prive.

Eerder werkte ik jarenlang als verslavingsarts, als keuringsarts, en daarvoor als arts natuurgeneeskunde in een eigen praktijk. Toen werkte ik met leefregels, kruiden en kuurbehandelingen, en ik gaf ontspanningsmassages. In mijn nieuwe praktijk beoefen ik geen natuurgeneeskunde, maar volg de reguliere weg via leefstijlcoaching, middelencoaching, stoppen met roken zorg en ik geef ontspanningsbehandelingen.

Al met al hoop ik in mijn praktijk met mijn diversiteit aan behandelmogelijkheden mensen te kunnen ondersteunen in keuzes voor hun gezondheid en welzijn. En, weet, dat ik een doorzetter ben, ik geef jou niet op! En jij?

Mijn toekomstige zelf

In een oefening zag ik mijzelf als coach in haar dagelijks leven, lopend over straat, vrolijk en vrij en open en contactrijk. Al wandelend was ik in interactie met kinderen die ik hartelijk coachte in hun spel, waarbij ik in luttele minuten terloops een bijzondere bijdrage leverde aan hun persoonlijk welbevinden en groei en er mogen zijn.

Die kracht, ontspanning, openheid en speelsheid is wat ik mijzelf in mijn praktijk graag toe wens!